Home >> Artikelen >> De KNBV heeft nu ook een Facebook pagina!

Artikelen

"like" de pagina en blijf op de hoogte

De KNBV heeft nu ook een Facebook pagina!

Een Bericht van de Webcommissie door Renee van Wanrooij
Gepubliceerd op . Er zijn geen reacties.

De KNBV heeft er sinds kort ook een Facebook pagina bij als jongste telg in de digitale familie, te vinden op https://www.facebook.com/Bosbouwvereniging. De Facebook pagina is opgestart om ook de jongere generatie te betrekken bij de KNBV. De leden van de pagina worden geattendeerd op actuele updates van de vereniging, bijvoorbeeld verslagen van excursies die op de site worden gezet.

Sinds de oprichting in 15 oktober heeft de pagina al vele "likes" verkregen. De verwachting is dat dit aantal nog zal groeien.

Zo komen via Facebook meer mensen naar de site van de KNBV en krijgt deze waarschijnlijk ook meer bekendheid onder de jongeren. Er wordt geprobeerd om elke week een bericht te zetten op de pagina om de mensen alert te houden. Naast het plaatsen van verslagen en foto’s worden ook evenementen op deze pagina aangekondigd. Hopelijk stimuleert dit meer jongeren om de excursies te bezoeken en wellicht lid te worden van de KNBV.

Naast de KNBV worden ook andere vakgerelateerde onderwerpen onder de aandacht gebracht via deze pagina. Het biedt de mogelijkheid om snel een onderwerp online te brengen, bijvoorbeeld een foto van de uitreiking van "toekomstboom 2012". Mocht je een onderwerp hebben wat je interessant lijkt om te delen, de nieuwste ontwikkelingen in de praktijk of een project wat op het punt staat om uitgevoerd te worden. Aarzel dan niet, schiet een foto en laat het de beheerder van de facebook pagina weten. Die kun je bereiken via renee.vanwanrooij@facebook.com

Reacties

Er zijn nog geen reacties.