Symposium en veldwerkdag Bossenbeleid Hoge Veluwe

Op 19 en 20 mei aanstaande organiseert de Hoge Veluwe een symposium (zowel live als online) en een veldwerkdag met als thema: Bos: Het geheel is meer dan de som van de delen.

Tijdens het symposium op 19 mei zullen verschillende sprekers u meenemen binnen de verschillende ecosysteemdiensten die gerelateerd zijn aan het bos. Zeker voor het bos geldt dat het geheel meer is dan de som van de delen. Op basis van deze inspirerende sprekers hopen wij een bijdrage te leveren aan de constante uitdagende puzzel die het beheren van onze bossen met zich meebrengt. Het volledige programma kunt u vinden in de bijlage. Deelname is gratis maar aanmelden is wel verplicht en kan via: Bossenbeleid Symposium Hoge Veluwe — Park Hoge Veluwe

Aansluitend organiseren we op vrijdag 20 mei een veldwerkdag waarin via 4 excursiepunten de onderwerpen van het symposium in het veld gekoppeld worden aan de beheerpraktijk van het Nationale Park De Hoge Veluwe. Deelname aan de veldwerkdag kost 45 euro, dit is inclusief toegang tot het park én  lunch. Meer informatie over de veldwerkdag is te vinden op:  Hoge Veluwe Veldwerkdag: Bossenbeleid — Park Hoge Veluwe  hier kunt u zich ook aanmelden.  

Het symposium en de veldwerkdag zijn gecombineerd maar zeker ook los te volgen. De organisatoren hopen u allemaal te mogen ontmoeten in de bossen van het Nationaal Park de Hoge Veluwe!