Log in
Home Nieuws Vacature website beheerder

Vacature website beheerder

Terug
Vorige
20 januari 2019

Het bestuur is opzoek naar een actieve website beheerder om te zorgen dat de website een weerspiegeling gaat vormen van de vele activiteiten die de vereniging organiseert. Het gaat vooral om het plaatsen van content en bijhouden van de website. Technische kennis of ervaring is geen vereiste, het bestuur overweegt om professionele ondersteuning in te huren voor de technische aspecten van de website. Deze functie kan ook ingevuld worden als duo.


Wat ga je doen?
Je zorgt dat de website actueel blijft vooral door het plaatsen van content. Dit wordt aangeleverd door de verschillende commissies en het bestuur. Daarnaast is er ook de ruimte om ook actueel nieuws vanuit de bos-en natuurbeheer sector te plaatsen. Er is alle ruimte om dit deel van de website verder te ontwikkelen.

Wat verwachten we van je?
We zoeken vooral iemand die het leuk vindt om de website actueel te houden en eventueel ook zelf een stukje tekst kan schrijven of aanpassen zodat het op de website past. De meeste inhoud zal aangeleverd worden. Het systeem waarin de website is gebouwd is erg gebruiksvriendelijk dus technische ervaring is geen vereiste. De tijdsinzet is afhankelijk van je eigen enthousiasme maar zal naar verwachting in elk geval 1 uur per 2 weken bedragen.

De functie maakt binnenkort deel uit van de installeren Commissie Communicatie.

Wat levert het je op?
Eeuwige roem en de kans een actieve bijdrage te leveren aan de vakvereniging in onze sector waardoor je op de hoogte bent van alle ontwikkelingen. Deze functie kan en mag ook als duo worden ingevuld en is ook beschikbaar voor studenten. Gezien de continuïteit is het wel prettig als een verbinding voor minimaal 1 jaar mogelijk is, bij voorkeur langer.    

Wil je meer weten?
Neem contact op met onze secretaris Annemieke Visser via secretaris@KNBV.nl of bel; 06-47598057.

 

Terug
Top