Najaars ALV 2023

Op vrijdag 3 november 2023 worden alle leden uitgenodigd voor de Najaars ALV. Op de agenda staan een aantal bijzondere punten: de stemming over de wijziging van het Huishoudelijk reglement, de behandeling van de begroting voor 2024 en de (mogelijke her- en)verkiezing van nieuwe bestuursleden. Drie van de huidige bestuursleden zijn aftredend en herkiesbaar, en hebben ook aangegeven graag nog een termijn te willen vervullen. Eventuele tegenkandidaten kunnen zich voor 15 oktober melden bij de secretaris. Daarnaast nemen we afscheid van (student-) bestuurslid Esther Vervoort. Voor haar is een kandidaat gevonden die we graag voorstellen; andere belangstellenden kunnen zich uiteraard nog aanmelden; ook voor 15 oktober.

Daarnaast komen de vaste agendapunten aan bod: de gesproken column, diverse vacatures bij de commissies, mededelingen uit wetenschap en praktijk en een inhoudelijke bijdrage.

Leden hebben de agenda en bijlagen reeds per ledenbrief ontvangen.

Aansluitend aan de ALV organiseert de Activiteitencommissie een inhoudelijk programma rond het thema: Spiritualiteit in bosbeheer – feit of fabel”. Details over het middagprogramma volgen zo spoedig mogelijk.

Locatie van de ALV en het middagprogramma is Landgoed Welna, nabij Epe.

 

Aanmelden.

Datum

03 nov 2023
Expired!

Locatie

Landgoed Welna
bij Epe
Categorie

Organisator

Activiteitencommissie
Email
activiteiten@knbv.nl

Geef een reactie