Najaarsvergadering en middagprogramma KNBV

Op vrijdag 4 november organiseert de Koninklijke Nederlandse Bosbouwvereniging haar halfjaarlijkse ledenvergadering in Brummen. De vergadering vindt plaats in de Reuvershoeve, Zutphensestraat 199, 6971 JT Brummen. Inloop 9.00 uur, start vergadering 9.30 uur.

In het ochtendprogramma worden de huishoudelijke zaken van de vereniging besproken. Naast de gebruikelijke onderwerpen staan ook de begroting en een bestuurswissel op de agenda. Een bijzonder agendapunt is het voorstel tot wijziging van de statuten. We hopen daarom op een goede opkomst.

Het middagprogramma staat in het teken van agroforestry. Wat kan dit bijdragen aan de wens om meer bomen en een duurzame landbouw te realiseren? Er liggen al veel claims op het landelijk gebied (denk aan de huidige grote transities). Combineren van functies lijkt dan een goed idee. Maar hoe werkt dat in de praktijk met bomen en landbouw samen? We gaan in op praktische zaken, kaders en obstakels. Dus ook op de vraag hoe vanuit het beleid hiermee wordt omgegaan.

Het ochtendprogramma is alleen voor leden van de KNBV, het middagprogramma is ook voor niet-leden interessant. Aanmelden via de website: https://knbv.nl/bestellen/

Datum

04 nov 2022
Expired!

Tijd

09:00 - 05:00

Locatie

Reuvershoeve
Zutphensestraat 199, 6971 JT Brummen
Categorie

Organisator

Activiteitencommissie
Email
activiteiten@knbv.nl

Geef een reactie