Pro Silva voorjaarsexcursies 2023

De Pro Silva voorjaarsexcursies vinden plaats op 11, 12 of 13 mei 2023. Het thema is ‘Ruimte voor veroudering en aftakeling in het multifunctionele bos’.

De excursie zal gaan over het borgen van voldoende veroudering en aftakeling van bos, binnen het multifunctionele bosbeheer. Voldoende oud en aftakelend bos is van belang voor de natuurkwaliteit, maar draagt ook bij aan de ecologische veerkracht en de bodemvitaliteit van bos.

Gedurende de excursiedagen kijken we gezamenlijk naar het concept van een vastgelegd netwerk van oude, aftakelende en dode Bomen (NOAD). We bespreken in het veld hoeveel ruimte nodig is voor voldoende veroudering en aftakeling, hoe dit te borgen is binnen een NOAD en hoe dit praktisch is in te passen in het dagelijks bosbeheer.

Meer informatie volgt. De kosten zijn €40,- voor KNBV-leden, €10,- voor student-leden en €50,- voor niet-leden, te voldoen bij aanmelding.

KNBV-leden en niet-leden kunnen zich voor één van deze dagen aanmelden via onze website. N.B.: leden eerst inloggen voordat u het formulier opent, dan worden uw gegevens correct ingevuld.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

11 - 13 mei 2023

Tijd

09:00 - 17:00

Locatie

Locatie volgt binnenkort

Locatie 2

Putte

Organisator

Pro Silva
Email
prosilva@knbv.nl

Geef een antwoord