Symposium voedselbossen 29 juni 2022

Op woensdagavond 29 juni 2022 organiseert de commissie Natuurlijke Verjonging van de KNBV een symposium over voedselbossen. De afgelopen 10 jaar komen voedselbossen steeds meer in opkomst in Nederland. Inmiddels telt Nederland 61 verschillende voedselbossen, van klein tot groot, als buurtinitiatief, particuliere investering of voor het doen van onderzoek als commercieel alternatief voor de gangbare landbouw.

Hoofdthema is: Met het oog op biodiversiteitsherstel kunnen voedselbossen een interessante bijdragen leveren aan de Nederlandse bossen

Sprekers zijn: Wouter van Eck, Louise van der Stok & Jordy van Eijk, Frank Gorter en Anton Vos

Voor meer informatie zie deze link.

Het symposium vindt plaats op Wageningen Universiteit in het Forum gebouw (lokaal C0221), Droevendaalsesteeg 2, 6708 PB Wageningen. Inloop vanaf 19.00 uur; start symposium 19.30 uur.

Dit symposium is gericht op studenten en young professionals, maar ook andere KNBV-leden en niet-leden zijn natuurlijk van harte welkom. Aanmelden kan alleen via de KNBV-website.

De kosten voor deelname zijn: Voor studenten (wel of geen lid): GRATIS; Voor KNBV-leden: 5 euro; Voor niet KNBV-leden: 10 euro

Datum

29 jun 2022
Expired!

Locatie

Wageningen Universiteit, gebouw Forum
Wageningen Universiteit, gebouw Forum

Organisator

Commissie Natuurlijke verjonging

Geef een reactie