Themamiddag bosgeschiedenis met excursie

De Commissie Bosgeschiedenis organiseert op 30 september een themamiddag met excursie over en naar het Mariënbosch en de Marialinde. Gastspreker is emeritus-hoogleraar Klaas Bouwer. Hij is auteur van het mede door de KNBV gefinancierde boek “Bij de boom van Maria; de geschiedenis van Mariënboom en het Mariënbosch”. Daarnaast zal Bert Maes zijn kennis van inheemse bomen en struiken in het gebied met ons delen.

U bent vanaf 12.15 uur welkom in Dorpshuis De Bosduivel, Joanneslaan, 6564 BL Heilig Landstichting. Na een introductie en enkele lezingen gaan we op een wandelexcursie die ruim anderhalf uur duurt. Na afloop van de excursie is er tot 17.00 uur gelegenheid tot napraten onder het genot van een borrel.

Opgeven kan tot en met maandag 26 september via bosgeschiedenis@knbv.nl of telefonisch via 0317-486198. De deelnamekosten bedragen € 7,50 voor KNBV-leden, € 5,00 voor KNBVstudentleden en € 10,00 voor niet-leden. Na opgave volgt nadere informatie over de locatie en een routebeschrijving. Er is ruimte voor 25 deelnemers.

Bijlage: programma en toelichting

Datum

30 sep 2022
Expired!

Tijd

12:15 - 05:00

Locatie

Dorpshuis De Bosduivel, Heilig Landstichting
Dorpshuis De Bosduivel, Heilig Landstichting

Organisator

Commissie Bosgeschiedenis
Email
bosgeschiedenis@knbv.nl

Geef een reactie